Σπίτι & Κήπος

Μαξιλάρι μπαμπού, γιατί να το επιλέξω;

μαξιλάρι μπαμπού
ypnos-kakos

Σας δυσκολεύει ο ύπνος σας από τους πόνος του αυχένα και της πλάτης; Αισθάνεστε κουρασμένος ενώ έχετε κοιμηθεί αρκετές ώρες; Αισθάνεστε κουρασμένος μετά από μια επίπονη εργασιακή ημέρα; Η λύση είναι το αυθεντικό μαξιλάρι μπαμπού!

bamboo-majilari
Μαξιλάρι Μπαμπού

Τι σημαίνει μαξιλάρι μπαμπού; Ένα μαξιλάρι μπαμπού είναι κατασκευασμένο από αφρό με απώτερο σκοπό να σας προσφέρει τέλεια άνεση και υποστήριξη. Το μαξιλάρι Bamboo της εταιρίας Iasis έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά λευκών ειδών καινοτομώντας με τον τρόπο και τα υλικά δημιουργίας του.

Σκοπός κατασκευής του μαξιλαριού αυτού είναι η προσφορά άνεσης, ξεκούρασης και ευχάριστου ύπνου μετά από μια επίπονη και κουραστική εργασιακή ημέρα. Το μαξιλάρι προσαρμόζεται τέλεια στο κεφάλι σας αφού διαθέτει αφρώδες υλικό στο εσωτερικό του ενώ παράλληλα επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι σας.

Γιατί να το προτιμήσω;

Τα πλεονεκτήματα που διαθέτει το μαξιλάρι αυτό ποικίλλουν. Αρχικά τα υλικά κατασκευής του είναι υποαλλεργικά και ως εκ τούτου είναι ιδανικό για άτομα τα οποία διαθέτουν κάποιου είδους αλλεργία. Οι ίνες που περιέχει είναι λεπτές και ελαφριές με απώτερο σκοπό την αναπνοή του μαξιλαριού. Επίσης, οι αντιμικροβιακές του ιδιότητες καταπολεμούν τους μύκητες, τα βακτήρια και άλλους αναπτυσσόμενους μικροοργανισμούς. Ο αφρός μνήμης, όπως χαρακτηρίζεται, προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, δηλαδή στο σχήμα του κεφαλιού και του λαιμού σας προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πόνου που προέρχεται από αυχενικό ή ακόμα και την πλάτη. Το ύφασμα του καταπολεμά την υγρασία και συντελεί στην εξαφάνιση οσμών. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν θα μυρίζει όμορφα και καθαρό για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Επομένως, εάν ο ύπνο σας δυσκολεύει είτε λόγω αυχενικού είτε ακόμα και από μια δύσκολη εργασιακή ημέρα ίσως είναι απαραίτητο να επενδύσετε τα χρήματα σας σε ένα τέτοιο προϊόν καθώς μόνο πλεονεκτήματα εντοπίζονται συγκριτικά με ένα συμβατό αντίστοιχο προϊόν.

Αρπάξτε την ευκαιρία, δοκιμάστε το μαξιλάρι Bamboo που προσφέρει η εταιρία marketsales σε μια προνομιακή και εκπτωτική τιμή των μόλις 12 ευρώ. Ακόμα μπορείτε να το συνδυάσετε και με τα σεντόνια μπαμπού σε 4 υπέροχα χρώματα!