Σπίτι & Κήπος

Σφουγγάρισμα, μια φασίνα ή ένα απλό παιχνίδι;

σφουγγαρίστρα με μικροίνες

Τα περισσότερα σύγχρονα νοικοκυριά θεωρούν το σφουγγάρισμα ως μια δυσάρεστη και κουραστική διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται αναγκαστικά για λόγους υγιεινής. Έχει ταυτιστεί περισσότερο με μια καταναγκαστική εργασία, η οποία φαίνεται επίπονη και κουραστική μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά. Η Super sofi περιστρεφόμενη σφουγγαρίστρα θα δώσει τη λύση σε ένα συχνό πρόβλημα.

Κούραση και σημάδια κόπωσης.

Με την πάροδο των χρόνων, και τις όλο ένα και περισσότερες ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων, το σφουγγάρισμα φαντάζει μια υποχρέωση η οποία πρέπει να προγραμματιστεί αρκετές μέρες πριν. Ακόμα και αν είσαι από τους ανθρώπους τους οποίους δε σφουγγαρίζει, είσαι σίγουρα από εκείνους που το θεωρούν μια πολύ σημαντική ανάγκη για να διατηρείται το σπίτι σου καθαρό. Όσο προσεκτικός και να είσαι, αφήνοντας για παράδειγμα τα υποδήματα σου έξω από την πόρτα του σπιτιού, το δάπεδο θα λερωθεί είτε από τρόφιμα, είτε ακόμα και από τη σκόνη που κυκλοφορεί στον αέρα.

Ένα δυσάρεστο γεγονός που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα σπίτια είναι η διαδικασία του μαγειρέματος. Συχνά πέφτουν τρόφιμα ή ακόμα πετάγονται και λάδια στον χώρο της κουζίνας σας. Αυτό καθιστά απαραίτητο την πιο συχνή διαδικασία του σφουγγαρίσματος.

Η σφουγγαρίστρα Supersofi αποτελεί ένα προϊόν οικιακής χρήσης που έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά και έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση στα ελληνικά νοικοκυριά αφού συνδυάζει υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

Η εταιρία Supersofi έχει καταφέρει να καινοτομήσει στον χώρο της καθαριότητας, δημιουργώντας μια περιστρεφόμενη σφουγγαρίστρα 360 μοιρών, η οποία κάνει τη φασίνα ένα απλό καθημερινό παιχνίδι. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτει σε σχέση με άλλες συμβατές σφουγγαρίστρες είναι ένας υψηλής ποιότητας μηχανισμός φυγόκεντρης περιστροφής 360 μοιρών μέσα στον κάδο που μπορεί και στραγγίζει εύκολα και γρήγορα χωρίς να κρατά περιττά νερά.

Η ειδική κατασκευή που διαθέτει το ανθεκτικό μεταλλικό κοντάρι 110 εκατοστών αποτελεί μια μελέτη χρόνων καθώς αποτελείται από μια σπαστή κεφαλή η οποία μπορεί και φτάνει ακόμα και τα πιο στενά σημεία τους σπιτιού σας. Παράλληλα, οι 2 κεφαλές μικροϊνών που περιέχει η συσκευασία μπορούν και απορροφούν όλα τα μικρόβια που βρίσκονται στο πάτωμα χωρίς να γδέρνουν ή να αφήνουν λεκέδες στο δάπεδό σας.

Ο κουβάς έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό πλαστικό, το οποίο συνδυάζει ποιότητα και βάρος κάνοντας τον πολύ ελαφρύ. Διαθέτει μια εργονομική λαβή η οποία βοηθά στο να τον μεταφέρεται εύκολα και ξεκούραστα σε όλο το μήκος και πλάτος του σπιτιού σας.

Στη συσκευασία της περιλαμβάνεται ένας κουβάς μεγάλης και ικανοποιητικής χωρητικότητας, ένα κοντάρι σφουγγαρίσματος 110 εκατοστών το οποίο διαθέτει και STOP για να μπορείτε να τη χειριστείτε και σαν συμβατή, 2 κεφαλές μικροϊνών όπου η μία εκ των 2 διατίθενται εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε να αγοράσετε το αγαπημένο σας προϊόν στον παρακάτω σύνδεσμο και να εκμεταλλευτείτε τη super προνομιακή του τιμή πριν την εξάντληση των αποθεμάτων.